Feesten op het strand

Iets te vieren zoals een reünie, jubileum, verjaardag of wilt u bij ons trouwen? Wij beschikken over een uitstekende keuken waar onze koks heerlijke hapjes en maaltijden voor u bereiden. Door de ligging, de uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid, is Take2 Noordwijk dé locatie voor een gezellige feestavond of barbecue.
 
Take2 heeft een aantal standaard arrangementen; Wij organiseren maatwerk en kunnen de arrangementen op uw wensen afstemmen. Voor activiteiten op en rond het strand werken wij samen met activiteitenbureau SPEV. SPEV is gecertificeerd en gespecialiseerd in alle vormen van activiteiten voor kleine en grote groepen rond het strand.

Een greep uit hun activiteitenprogramma : Als jou idee er niet bij staat, stuur ons dan je vraag of idee naar info@take2noordwijk.nl wij beantwoorden dan je vraag zo spoedig mogelijk. Wij zullen dan ons best doen om jou feest de leukste ooit te maken. 

Organisatie van uw feest

Weet u wat u wilt of heeft u hulp nodig bij het organiseren voor uw feest? Wij bieden het totale pakket: van idee tot uitvoering. Vraag gerust een vrijblijvend een offerte aan. U zult verbaasd staan over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.
 

Downloads