Het restaurant van Take2 Noordwijk

Take2 heeft een uitstekende en gevariëerde open keuken, waar onze koks dagelijks vers al onze gerechten bereiden. Naast een aparte ontbijtkaart, is er een gevarieerde lunch en dinerkaart. Uiteraard is er voor de kinderen een aangepast menu.

 Tafel reserveren

U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online reserveren, voor dezelfde dag telefonisch op : 071 36 48790

Kindermenu's

Al onze kindermenu's voor kinderen tot 12 jaar zijn € 5.
Bij het samenstellen van onze menu’s hebben wij ook rekening gehouden met onze gasten die bijvoorbeeld een glutenvrij dieet volgen, vegetarisch zijn of kiezen voor biologische producten. Zo zijn er: Vegetarische maaltijden, glutenvrije pannenkoeken en een groot aantal biologische, fair trade producten zoals onze koffie, melk, vruchtensappen en groenten.

Ontbijtbuffet

Elke zondag serveren wij tussen 9.00 tot 11.00 uur een ontbijtbuffet, waar u ontspannen en onbeperkt kunt genieten van dranken zoals Jus Orange, melk, diverse soorten beleg, eieren naar wens gebakken en vers gebakken croissants en broodjes. Hierbij genietend van een kop thee of een "(h)eerlijke koffie's. De kosten voor het ontbijt bedragen € 9,90 per persoon. Kinderen tot 10 jaar € 7.00. Bij het ontbijtbuffet wordt uw gebakken ei door ons gebakken zoals u dat het liefst heeft bij uw ontbijt, vraag het gewoon aan de kok. Ontbijtbuffet is incl. melk, jus orange. Koffie en thee staat niet op het buffet en is te bestellen bij de bediening (niet inbegrepen in ontbijt)

Reserveren voor het ontbijtbuffet kunt u elke zondag en kan alleen om 9.00.


Buiten de menukaart hebben wij op MA-DI-Wo-DO een 3 gangen diner voor 25.5 euro, en een wisselend gerecht voor zowel lunch als diner.
  

Menukaart

Van maandag t/m zaterdag is onze keuken geopend vanaf 9.00. Op zondagen serveren wij een ontbijtbuffet en is de keuken vanaf 11.00 open, waarbij u een keuze kunt maken van onze uitgebreide menukaart. Tevens hebben wij buiten de menukaart, elke dag verassende maaltijden/ snacks.

 Tafel reserveren

U kunt minimaal één dag van te voren een tafel binnen in ons restaurant online reserveren, dezelfde dag telefonisch op 071.3648790